Faaliyet ve Etkinlikler

2022 YILI FAALİYETLER

1)      Kalite Elçileri Kulübü toplantısı gerçekleştirildi.

2)      İç ve Dış Paydaş Katılımı ADANA SANAYİ ODASI ile toplantı gerçekleştirildi.

3)      İç ve Dış Paydaş Katılımı ile TEMSA Tanıtım Semineri düzenlendi.

4)      Bilgi Paketi Değerlendirmesi toplantısı gerçekleştirildi.

5)      Oksi-Asetilen Kaynak Uygulamaları konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

6)      Sıhhi Tesisat Uygulamaları konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

7)      Öğrenci Uyum (Oryantasyon) Programı düzenlendi.

8)      Adana Estetisyenler Derneği Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

9)      Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’na katılım sağlandı.

10)  Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda ödül kazanan öğrencimiz.

11)  Çocukların Gizli Dünyası Ve Uygulanan Terapi Yöntemleri konulu seminer düzenlendi.

12)  Çocukluk Çağı Travmaları konulu seminer düzenlendi.

13)  Educathon Türkiye Eğitim Maratonu’na katılım sağlandı.

14)  Futbol Turnuvası düzenlendi.

15)  Güzellik Uzmanlarının Sorunları ve Çözümleri” konulu seminer düzenlendi.

16)  Çocuklarda Sağlıklı Yaşam Trendleri Ve Yeni Nesil Beslenme konulu seminere katılım sağlanmıştır.

17)  Özel Murat Koral Anaokulu’nda Öğretmen Eğitimi Semineri düzenlenmiştir.

18)  Sınıf Yönetimi Problem Belirleme ve Çözüm Yöntemleri konulu seminer verilmiştir.

19)  TEKNOFEST’23 VE TÜBİTAK 2204 PROJELERİ kapsamında öğrencilerimize danışman desteği verilmiştir.

20)  Mezuniyet Töreni düzenlendi.

21)  Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Eğitimi’ne katılım sağlanmıştır.

22)  ÇÜ Eğiticilerin Eğitimi Çekirdek Programı”na katılım sağlanmıştır.

23)  KIZILAY gezici kan toplama aracında kan bağışı yapıldı.

24)  LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR VAKFI (LÖSEV) yetkilileri tarafından seminer düzenlenmiştir.

25)  SOSYAL SORUMLULUK-KÖY OKULLARINI DESTEKLEME projesi düzenlenmiştir.

26)  Toplum Gönüllüleri Vakfı”  Çukurova Üniversitesi öğrenci gönüllülerine yönelik seminer verilmiştir.

27)  “Kalite Çalıştayı” konulu eğitime katılım sağlanmıştır.

28)  “Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitim Programı” konulu eğitime katılım sağlanmıştır.

29)  Çukurova Üniversitesi Senatosu ve Adana Sanayi Odası’nda 3+1 Eğitim Modeli” hakkında toplantılar düzenlendi.

2023 YILI FAALİYETLER

1)      Yüksekokulumuzda “İklimlendirme ve Havalandırma Uygulamaları” konulu eğitim verilmiştir.

2)      “Makyaj Eğitimi” konulu gezi düzenlenmiştir.

3)      Okulumuzda “Emlak Kafası” konulu seminer düzenlenmiştir.

4)      Okulumuzda “Oyun Kurma, Yaratıcı düşünme yolları ve Tiyatro Sporu ile Drama İlişkisini Sağlama” konuları hakkında seminer verilmiştir.

5)      Üniversitemizde “Etkili İletişim Teknikleri” konulu eğitime katılım sağlanmıştır.

6)      Üniversitemizde “İlk Yardım” eğitimine katılım sağlamıştır.

7)      Tüyap Fuar ve Kongre Merkezine Teknik Gezi düzenlenmiştir.

8)      “10 Kasım Atatürk’ü Anma” Programı düzenlenmiştir.

9)      Okulumuzda “Futbol Turnuvası “ düzenlenmiştir.

10)  Okulumuz “Adana Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni” ziyaret etmişlerdir.

11)  Okulumuzda kurulan Kızılay gezici kan toplama aracında kan bağışı yapılmıştır.

12)  Okulumuz personeli Vizyon, Misyon Belirleme Çalıştayı’na katılım sağlamıştır.

13)  Okulumuz” TEMSA Otobüs Fabrikasına” teknik gezi düzenlemiştir.

14)  Okulumuzda Kariyer Günleri kapsamında “Benim Hikayem” konulu seminer düzenlenmiştir.

15)  Okulumuzda Kariyer Günleri kapsamında” Kariyer Yolculuğunun Kutup Yıldızları” konulu seminer düzenlenmiştir.

16)  Okulumuzda Kariyer Günleri kapsamında” Liderlere İlham Verenlerle Söyleşi” konulu seminer düzenlenmiştir.

17)  Okulumuzda Kariyer Günleri kapsamında “Hatalarım” konulu seminer düzenlenmiştir.

18)  Okulumuzda Kariyer Günleri kapsamında  “Küresel Trendler” konulu seminer düzenlenmiştir.

19)  Okulumuzda “Kariyer Günleri “ konulu çeşitli toplantılar düzenlenmiştir.

20)  Okulumuzda “Gelişimsel Problemlere Klinik Bakış” konulu seminer düzenlenmiştir.

21)  Okulumuzda” İşletmede Mesleki Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı” düzenlenmiştir.

22)  Okulumuzda “Program Güncelleme (Geliştirme) Süreci Toplantısı” düzenlenmiştir.

23)  Okulumuz personeli “Ceyhan Yangın ve Doğal Afet Eğitim Merkezi (CEYDEM)’de “yapılan yangın ve deprem tatbikatına katılım sağlamıştır.

24)  Okulumuzda “Enerji Verimliliği ve Yönetim Sistemleri” konulu toplantı düzenlenmiştir.

25)  Okulumuzdan emekli olan personel için “Emeklilik Töreni” düzenlenmiştir.

26)  Üniversitemiz kongre salonunda “Mezuniyet Töreni” düzenlenmiştir.

27)  Okulumuz akademik ve idari personel ile “Ramazan Bayramı Bayramlaşma”etkinliği düzenlenmiştir.